• Välkommen
  • En dag hos oss
  • Utevistelse
  • Hundrummen
  • Första vistelsen
Välkommen

Välkommen till vårt

hundpensionat

Vår hundverksamhet är beläget på vår gård i Roslagen. Verksamheten driver vi i vår ladugård mitt på gårdsplan som ligger 30 meter från vårt bohus.

När din hund är hos oss får den ett varmt omhändertagande med mycket närhet och aktivering. Vi berikar hundarna med utevistelse och stimulering i form av härliga skogspromenader och aktivitet i rasthagen.

Vi strävar efter att alla hundar ska känna sig trygga under sin vistelse och att er hund ska må bra när den är hos oss!

En dag hos oss

En dag hos oss

En vanlig dag hos oss börjar med att vi går ner till hundarna tidigt på morgonen för utfodring och rastning. När klockan börjar närma sig nio påbörjas förmiddagsutevistelsen.


Fram till lunch aktiveras hundarna utomhus som varieras beroende på individ, främst genom skogspromenader och aktivering i hundhagen. Efter utevistelsen är det dags för vilostund.

När klockan närmar sig två påbörjas eftermiddagsutevistelsen och den anpassas efter hur mycket hunden fått röra på sig under förmiddagen. 


Utevistelsen avslutas vid femtiden och då fixar vi middag till hundarna. I samband med middagen rastas de hundar som fick en tidig utevistelse under eftermiddagen. 


Vid tiotiden går vi ner en sista gång för att släcka och säga godnatt till hundarna!


Utevistelse

Utevistelse

Vi värnar om att hundarna ska få så mycket utevistelse som möjligt under sin tid hos oss. Vi har fantastiska skogsstigar runt knuten och en stor hundhage med en rolig aktiveringsbana.

När hundarna befinner sig i rasthagen är vi alltid närvarande. Aktiveringsbanan består av nedgrävda traktordäck, olika naturhinder att hoppa mellan och föremål att träna balansen på.

Vi anpassar utevistelsen efter individ och ber Er lämna kläder efter väder om Er hund är frusen av sig.

Hundrummen

Hundrummen

Alla hundrum är utformade så att hundarna ska trivas så bra som möjligt i en hemtrevlig miljö. Varje rum har tillhörande bäddar, plädar, leksaker och vattenskålar.

Om man önskar ta med några av hundens egna tillhörigheter får man gärna göra det!

Pensionatshundarna bor i sina egna hundrum.

Första vistelsen

Första vistelsen

Om din hund aldrig varit hos oss tidigare ser vi alltid till att boka in en testdag eller testnatt så vi vet att allt fungerar inför den kommande vistelsen.

Vi har valt att införa en testdag/testnatt på grund av att både Ni och vi ska veta att hunden trivs hos oss när det väl gäller.

Om man har svårt att ta sig till oss eller av andra anledningar inte kan ordna en testdag/testnatt måste det finnas en kontaktperson som kan hämta hunden om det inte skulle fungera.

Vi har valt att göra på detta sett för att skapa en lugn och trygg miljö för hundarna som är hos oss.

Vi kan även ordna med en inskolningsplan om ni önskar att er hund kommer vid flera tillfällen innan den längre vistelsen startar.

Hundpensionat

In- & utcheckning

In- och utcheckning sker enligt överenskommelse. I samband med bokning avtalas detta och vi ber er respektera er bokade tid då vi anpassar dagens schema efter inbokade besök.

Avtal

Vi använder oss av ett vårt avtal som signeras på plats vid varje vistelse.

Villkor

Våra villkor godkänns i samband med bokning.

Prislista

Vi debiterar för varje påbörjat dygn och vistelsen betalas innan ankomst.


Foton

På vårt instagramkonto Ettgardsliv kan ni se mer bilder från vår vardag med hundarna och våra andra djur här på gården!